søndag den 26. december 2010

Sjov opbevaring

Jeg er ret glad for sjove og finurlige opbevaringsløsninger. Synes det er skønt hvis opbevaringen også fungerer som udsmykning. Derfor var jeg ellevild da jeg fandt disse fine sættekasser i Søstrene Grene. Jeg så straks hvordan mine fine små syæsker og krukker, smukke broderitråde og andre småting kunne blive udstillet og let tilgængelige. Jeg har desuden ønsket mig en sættekasse siden jeg var en lille pige, så nu nyder jeg dagligt synet af den hver gang jeg træder ind i vores kontor. Hvad min kæreste synes om den er en helt anden sag ;-)

   
Papiret der er limet i rummene er fra henholdsvis Søstrene Grene, Plint på Købmagergade i indre KBH, gammelt gavepapir og et go-card-postkort. Ja, man kan bruge næsten alt og jeg har set eksempler på sættekasser der er væsentligt flottere end min. Men men, jeg er nu alligevel ret glad for denne her. Mon ikke man også sætter lidt større pris på den, når man selv har siddet og klippet og klistret?




En anden sjov opbevaringsløsning er dette fine kagefad i etager. Det er et jeg har arvet fra min kærestes farmor, det er belagt med ægte guld og er super fint. Da vi sjældent spiser og serverer kager herhjemme, fandt jeg på at bruge det som opbevaring til nogle af mine sytråde. På den måde ligger trådene ikke og filtrer sig ind i hinanden, jeg kan se hvilke farver jeg har og samtidig er det en fin lille farverig udsmykning på kontoret. Hvad bruger I som opbevaring til jeres sygrej?

Mit første indlæg på min nye blog

Jeg er lige akkurat blevet færdiguddannet fra Håndarbejdets Fremme i København og har længe gået og leget med tanken om at lave en blog. En blog hvor jeg kan dele ud af mine hjemlige sysler, vejledning i syteknikker og hvad der ellers optager mig i mit kreative liv. Så nu hvor julefreden har lagt sig over mit liv - efter en hård tid med bacheloropgave og bacheloreksamen - er det tid til at realisere tankerne :-) Så velkommen til Blohms Denmark. Navnet på bloggen er opkaldt efter min hjemmeside, der er under opbygning og som med tiden skal fungere som online butik med mine kreationer :-)

Det første billede jeg vil dele på bloggen er et billede af mig i min julekjole. Kjolen er i velour med stræk - og blev syet inden jeg gik i seng d.23 dec.


På læberne har jeg Lip & Cheek Stain fra The Body Shop med en helt normal læbepomade over. Det er et super produkt jeg så omtalt på Youblushblog.com. Det er flydende farve man kan smøre på læberne og kinderne og som IKKE smitter af, ligesom en traditionel læbestift kan gøre. Den er yderst holdbar - også når man kysser - og har en fræk farve :-) Synes den er værd at nævne :-)