lørdag den 8. januar 2011

Give-away her og hos Dressed by Maniacs

Fordi det er lørdag, og fordi vi har haft en vældig hyggelig kreativ dag sammen, har Maria fra Dressed by Maniacs og jeg besluttet, at vi vil kaste en lille give-away i puljen.
Dette er, hvad du kan vinde:

Et sæt ugleøreringe i valgfrit design fra nedenstående fra Dressed by Maniacs (vælg selv, om de skal være med ørekroge eller creoler):

Hhv: Reptil, bronze, pink, sort, guld, sølv, kobboltblå, grå eller flaskegrønt skind.

Samt et sæt øreringe lig disse fra Blohms:
Vælg selv farven på det midterste stykke skind.

Følgende regler gælder:
Du deltager med :
1 lod, hvis du lægger en kommentar hhv, her og hos  Dressed by Maniacs 
2 lodder, hvis du lægger en kommentar hhv. her og hos Dressed by Maniacs, samt opretter dig som fast læser.
3 lodder, hvis du lægger en kommentar hhv. her og hos Dressed by Maniacs, opretter dig som fast læser og linker til vores give-away.

Husk at skrive, hvor mange lodder, du deltager med.

Vi håber, at I vil lege med :).

Vi finder en vinder ved lodtrækning fredag d. 14. januar.

Kh. Maria og Louise

Liv i gamle klude

Jeg har gennem mange år samlet lidt på tørklæder.... Eller.... lidt meget :-) Ihvertfald endte jeg med at have utroligt mange fine tørklæder liggende, men jeg fik ikke rigtig brugt dem. Så, for et par år siden, gik krea-hjernen igang, for de skulle da ikke bare ligge der! Jeg fik den idé, at lave de gamle tørklæder om til nye tørklæder. Og så tilsætte lidt sjov og spas i form af pailletter, bånd og frynser :-)







Det her er et par af de færdige resultater. Synes det er en meget sjov måde at puste liv i gamle klude på. Kan se, at det er der også andre der synes. Mange butikker har lignende tørklæder til salg, lavet af gamle indiske tørklæder og lign. Men det er altså ikke så svært at lave selv. Og hvis man ikke lige har et dusin gamle tørklæder liggende, kan man gå på rov i genbrugsbutikkerne. I Roskilde kan man købe et fint gammelt tørklæde for 5-20 kr/stk. Og så kan man hurtigt få nok til at lave sig et fint og personligt tørklæde.



Sådan her ser det ud inden det klippes ud til tørklæder. Har stadig en del liggende, faktisk fordi jeg har lovet en sød veninde at sy et til hende. En del af patchworken er nemlig fra hendes gamle tørklæder. Der kom bare en masse i vejen, så det aldrig blev gjort færdigt. Men tror da, at det skal være næste uges projekt.